Hem » Jakt » Kommunikation

Kommunikation

Fritid & Vildmark har över 28 års erfarenhet av kommunikationsutrustning för jakt, yrkes och friluftsliv. I vårt sortiment erbjuder vi bland annat radios och tillbehör från Zodiac och Lafayette. Vi har även ett brett sortiment av tillbehör som hörselsnäckor, headsets, skogsantenner, bärselar, adaptrar och kablar samt flera olika typer av fästen, laddare och batterier för olika typer av enheter.

Zodiac har funnits på den svenska marknaden sedan 1963 och står för svensk kvalitet och design. Zodiac blev snabbt ett välkänt och omtyckt varumärke när fler och fler upptäckte den höga kvaliteten och det användarvänliga utförandet av produkterna. Zodiac vänder sig bland annat till landets alla jägare.

Lafayette är den ledande leverantören av jaktradioutrustning i Skandinavien. Lafayette produkter är helt och hållet anpassade efter förhållanden som råder och efter de krav som ställs i de nordiska jaktmarkerna.

Samtlig utrustning vi saluför är anpassade efter de krav som ställs i vårt nordiska klimat och med ljud och räckvidd i absolut toppklass. Utrustningen klarar de krav som ställs på elektronik ute i vildmarken, såsom vattentäthet och stöttålighet samt batteritid och räckvidd. Den ska klara av att tappas, slängas, bli blöt och ska klara av långa pass ute i skogen utan att behöva laddas.