Nya jägarskolan

Nya Jägarskolan som app direkt i din mobil eller läsplatta. Det enklaste, roligaste och kanske bästa hjälpmedlet att få de teoretiska delarna till jägarexamen presenterade. Ett studiematerial som finns med dig överallt där du har telefonen eller läsplattan tillgänglig.

Passar såväl för studier till jägarexamen, som uppfräschning av kunskaper för den mer erfarne jägaren eller den som bara vill lära sig om djur, natur och samspelet med människan.

Lärorika frågor och svar

  • - Lärorika frågor och svar
  • - Engagerande och aktiverande
  • - Enkel att använda
  • - Repetera om och om igen

Uppdelad i olika avsnitt

Jaktens historia, Ekologi, jägaren och samhället, Artkännedom, Vapen m. fl.

Skapad av jägare för jägare

Innehållet i Nya Jägarskolan uppdateras kontinuerligt allt efter att lagar, regler och förhållningssätt förändras samt efter de behov av allmänna förbättringar som föreligger. Använd gärna det studiematerial som kommer från något av våra två jägarförbund som stöd. Varmt välkommen till en enkel, rolig och lärorik app som tar dig in i de mest fantastiska miljöer som kan upplevas.

"Jag använde mig av appen när jag tog min jägarexamen! 15min om dagen i 2 veckor var allt som behövdes! Rekommenderas varmt!"

Frågor om Nya Jägarskolan?

Kontakta oss på info@fritidvildmark.se

Med Nya Jägarskolan får du bl.a.

Kvitto direkt om ditt svar är rätt eller fel, Testa dina kunskaper i ett slutprov, Text- och bildfrågor, Ljudfrågor, Troférum för dina framgångar, Dela resultat med dina vänner