Hem » Jakt » Optik » Kikarsikten » Aimpoint ACRO C-1

Aimpoint ACRO C-1

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
4895 SEK

Aimpoint® Acro C-1 (Advanced Compact Reflex Optic) är med sin låga vikt och minimala storlek ett av marknadens minsta slutna rödpunktsikte. Siktet är utvecklat för användning på pistoler, s.k. optic ready pistoler, dvs det monteras direkt på pistolen i kombination med en för pistolmodellen specifikt framtagen Acro adapterplatta. Detta rödpunktsikte klarar alla väderförhållanden eftersom det är ett slutet optiskt system, vilket gör det mer robust än öppna system. Acro C-1 har även påvisad hög hållfasthet och pålitlighet efter att ha testats med minst 20,000 skott på en .40 S&W kaliber pistols mantel.

Siktet är med sin låga optiska axel och anpassade adapterplattor optimerat för pistoler, men blir i kombination med Acro-seriens övriga montagelösningar dessutom ett allround sikte för ett antal olika vapenplattformar.

Acro C-1 är ett ypperligt riktmedelsalternativ för jägare och sportskyttar som snabbt och enkelt vill hitta målet med ett obegränsat synfält i kompakt och lätt format - oavsett vapenplattform.

Optimerad för pistoler och applikationer som kräver låg optisk axel
Helt slutet rödpunktsikte
Utvecklad för direkt montering på optic ready pistoler i kombination med adapterplattor
1.5 års batteritid vid oavbruten användning på position 6 av 10
Batteribyte utan att ta av siktet från vapnet
3.5 MOA
NVD-kompatibel
Helt vattentätt
Temperaturområde -30 °C till +60 °C

Andra varor från samma fabrikat

  • 5825 SEK