Hem » Vapen » Vapenpaket » Vapenpaket Blaser R8 Professional Adj .308

Vapenpaket Blaser R8 Professional Adj .308

1 2 3 4 5
(4.2/5) Baserat på 26 betyg.
Vapenskåp
Vapenrem
Vapenfodral
56900 SEK

Vapenpaket Blaser R8 Professional Adj .308

Paketpris: 56 900:- / referenspris: 73 500:- 

Du sparar alltså hela 16 600:-
Obs frakt tillkommer på vapen

Ett paket för jägaren som söker en allsidig bössa där allt innehåll är av toppkvalité.

 

Vapen: Blaser R8 Professional .308 win
Blaser R8 Professional är en av dom absolut bästa studsarna på marknaden. Den erbjuder utmärkt ergonomi, precision och smidighet. Den raka repetern gör den till en av dom absolut snabbaste repetergevären på marknaden. Med en ställbar kolv kan du även anpassa bössan efter dina egna preferencer. Med kaliber .308win får du en mycket mångsidig bösa som funkar såväl till toppfågel som älgjakten. Helt enkelt ett perfekt val för jägaren som vill ha det bästa marknaden har att erbjuda.

Kikarsikte: Helia 2-10x50
Helia 2-10x50 är det perfekta allround siktet. Tack vare sin förstorningsväxel så kan du stå på trånga pass och skjuta på drev med 2x förstorning och pyscha rådjur eller jaga toppfågel med 10x förstorning. Med ett 50mm stort objektiv får du bra skymningsegenskaper samtidigt som smidigheten bibehålls. Helia har alltid levererat sikten med fantastisk optik samt perfekt skärpa kant till kant vilket även detta sikte har. Självklart utrustad med automaticlight, den smarta belysningen som bland annat har automatisk avstängning och lägessensor. Utrustad med det klassiska 4-Dot riktmedlet. Så om du vill ha ett mångsidigt sikte av toppkvalité så är Helia 2-10x50 helt rätt för dig. Khales BDC är även kompatibelt med detta sikte så du kan få smidig höjdkompensation till ditt sikte.

Ljuddämpare: Freyr & Devik 196
Freyr & Devik Featherweight 196, Tillverkad i Titanium. Förlänger pipan med 109 mm, Vikt 196 gram. Dämpning: 29-31 dB, Längd; 154 mm, Diameter: 49,5 mm. . Materialet är helt avgörande för att tillverka fjäderlätta ljuddämpare med en robust konstruktion som både tar bort skadligt ljud och som tål att användas. Freyr & Deviks ljuddämpare utnyttjar Grade 5 titanium och högtryckskammaren där styrkan och temperaturbeständigheten är som viktigast. Inkapslingen är gjord av rymdaluminium och kombinationen av bakre avsmalnande design ger en mycket lätt och stark konstruktion. Freyr & Deviks ljuddämpare är lätta att öppna och torka av efter din jakt och skytte.

Tillbehör

Köper du ditt vapen hos oss direkt från hemsidan så får du vapenfodral & vapenrem till reducerat pris

Detta går att lägga till högre upp på sidan.

Kontakt

Har du några frågor så kan du kontakta oss på mail eller telefon - info@fritidvildmark.se - 0911-34203

Notera - Kulgevär och Ljuddämpare
Detta är ett licenspliktigt vapen / en licenspliktig vapendel och efter du lagt din order kommer vi att kontakta dig och hjälpa till med ansökan om vapenlicens. För att inneha licens för jaktvapen krävs jägarexamen och vanligtvis att du fyllt 18år.

Andra varor från samma fabrikat

  • 14900 SEK
  • 7350 SEK