Hem » Jakt » Ryggsäckar » Fjällräven Kånken Mini UN Blue

Fjällräven Kånken Mini UN Blue

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
795 SEK
från 33 SEK / mnd. Läs mer

Kånken-ryggsäck i litet format med långa axelremmar som kan justeras för att passa både barn och vuxna. Liten frontficka, urtagbart sittunderlag och reflex i logo.

Kånken skapades 1978 för att hjälpa till att förebygga ryggproblem bland svenska skolbarn och har med tiden blivit en av Fjällrävens mest uppskattade produkter.
Denna Mini-version passar mindre barn men även fullvuxna som vill ha en liten ryggsäck. Den är perfekt för ombytet på förskolan, utflyktens matsäck – eller som nätt vardagsväska för pocketbok, vattenflaska, frukt och liknande.

Axelremmarna är långa och reglerbara för att passa både små och stora ryggar. De kan fästas upp med en knapp för att inte vara i vägen när de är i sitt mest åtstramade läge.

Materialet är slitstarkt och lätt Vinylon F-tyg som står emot smuts och väta. Huvudfacket har stor dragkedjeförsedd öppning som gör det lätt att packa i och ur saker. Två platta sidofickor och en ficka med dragkedja på framsidan. En medföljande sittdyna i skumplast förvaras i invändig ryggficka, där den också hindrar innehållet i huvudfacket från att trycka mot ryggen. Handtag upptill och smala, smidiga axelremmar. Logotypen på fronten är i reflekterande material. Adresslapp inuti huvudfacket.

Vikt: 220 g
Materialnamn: Vinylon F
Yttermaterial: Vinylon F: 100% vinylal
Volym: 7 l
Bredd: 20 cm
Höjd: 29 cm
Djup: 13 cm
Regnskydd: ingår inte
Kön: Unisex
Särdrag: vattenavvisande|lång livslängd|snabbtorkande
Familj: Kånken
Skötselråd: mjuk borste och ljummet vatten
Miljöinformation: Fluorkarbonfri impregnering

Andra varor från samma fabrikat

 • 2195 SEK
  från 91 SEK / mnd.
 • 699 SEK
  från 29 SEK / mnd.
 • 699 SEK
  från 29 SEK / mnd.
 • 995 SEK
  från 41 SEK / mnd.