Hem » Jakt » Hundpejl » Garmin eTrex 10 GPS

Garmin eTrex 10 GPS

1195 SEK

Garmin eTrex 10 GPS

- Robust handhållen GPS med utökade funktioner
- Global baskarta
- Svartvit 2,2-tumsskärm, lätt att avläsa i alla ljusförhållanden
- GPS- och GLONASS-satelliter för snabbare positionering
- Papperslös geocaching
- 25 timmars batteritid med 2 AA-batterier

Endast Garmin kan göra eTrex bättre. Den nya eTrex 10 har kvar kärnfunktionerna, den robusta konstruktionen, det överkomliga priset och den långa batteritiden som har gjort eTrex till den mest tillförlitliga GPS-enheten på marknaden. Vi har förbättrat användargränssnittet och lagt till en global baskarta, papperslös geocaching och stöd för montering av tillbehör via fäste på baksidan. Du känner igen namnet. Du känner igen kvaliteten. Men eTrex 10 är en helt ny enhet – en enhet som endast Garmin kan erbjuda.

Se vägen
eTrex 10 har en förbättrad, svartvit 2,2-tumsskärm som är enkel att tyda i alla ljusförhållanden. eTrex 10 är både stryktålig och vattentät och konstruerad för alla väder. Det lättanvända gränssnittet innebär att du tillbringar mer tid att njuta av friluftslivet och mindre tid att söka efter information. eTrex 10 har en legendarisk tålighet som är som gjord för att stå emot alla väderförhållanden, oavsätt om det gäller smuts, fukt eller vatten, är inget av de någon match för den här omtalade navigatorn.

Hitta det roliga
eTrex 10 har funktioner för geocaching av GPX-filer för hämtning av geocachedata och detaljer direkt till enheten. Besök OpenCaching.com för att börja ditt geocachingäventyr. Om du slutar skriva ut på papper hjälper du miljön och förbättrar effektiviteten. I eTrex 10 lagrar och visar du viktig information såsom plats, terräng, svårighet, tips och beskrivningar, de vill säga inga fler manuellt inmatade koordinater eller pappersutskrifter. Ladda bara upp GPX-filen till din enhet och börja leta cacheplatser.

Håll positionen
Med sin högkänsliga, WAAS-aktiverade GPS-mottagare med HotFix® hittar eTrex 10 din position snabbt och exakt och behåller GPS-positionen även i tät terräng. Fördelarna är tydliga så oavsett om du befinner dig djupt inne i skogen eller bara nära höga byggnader eller träd kan du lita på att eTrex 10 hjälper dig att hitta rätt när du som bäst behöver det.

Rör dig globalt
Den nya eTrex-serien innefattar de första konsumentklassade mottagarna någonsin som kan spåra både GPS- och GLONASS-satelliter samtidigt. GLONASS är ett system som utvecklats av Ryska federationen och som kommer att börja fungera fullt ut under 2012. När mottagaren använder GLONASS-satelliter är den tid det tar för den att "låsa fast" en position (i genomsnitt) 20 procent snabbare än när GPS används. Och när mottagaren använder både GPS och GLONASS kan den hitta 24 satelliter mer än när den använder enbart GPS.

Andra varor från samma fabrikat

  • 10749 SEK
    (Ord. Pris: 11199 SEK)
  • 2495 SEK
  • 6296 SEK
    (Ord. Pris: 6995 SEK)