Hem » Övrigt » OUTLET/REA » Garmin eTrex 32x GPS

Garmin eTrex 32x GPS

2495 SEK

Garmin eTrex 32x GPS

Utforska tryggt med den tillförlitliga och robusta handburna GPS:en eTrex 32x. Perfekt för vandring, cykel, fyrhjulingen eller båten.

Handenheten eTrex 32x är precis som tidigare modeller i den populära eTrex-serien extremt slitstark, vattentålig, prisvärd och mycket användarvänlig. Enheten har förladdade TopoActive-kartor över Europa och är perfekt för vandring, cykeln, båten eller fyrhjulingen. Modellen har förbättrad 2,2-tumsskärm med 65 000 färder som går utmärkt att läsa även i solljus.

- 2,2-tumsfärgskärm som kan läsas i solljus med 240 x 320 bildpunkter för förbättrad läsbarhet
- Förinstallerad med TopoActive-kartor över Europa med ruttdragningsbara vägar och leder för cykling och vandring
- Den har stöd för GPS- och GLONASS-satellitsystem vilket gör att du kan spåra i mer krävande miljöer än med enbart GPS
- 8 GB internminne för karthämtningar och microSD™-kortplats
- eTrex 32x har en 3-axlad kompass och barometrisk höjdmätare
- Batteritid: upp till 25 timmar i GPS-läge med 2 AA-batterier

Utforska terrängen:

Handenheten eTrex 32x levereras förladdad med TopoActive-kartor över Europa som visar vägar och leder så att du kan lämna vägnätet. Nu kan du lära känna omgivningen – som vattenvägar, naturkännetecken samt byggnader, internationella gränser med mera. Du kan också hitta tusentals intressanta platser, inklusive butiker, restauranger, universitet, parkeringsplatser och boende.

Håll positionen:

eTrex-serien har både GPS- och GLONASS-satellitsystem så mottagaren klarar att spåra i mer krävande miljöer än om den bara haft GPS. eTrex 32x har en 3-axlad kompass och barometrisk höjdmätare, vilket gör det enkelt för dig att hålla kursen.

Lägg till kartor:

Med microSD-kortplats och utökat internminne på 8 GB kan du enkelt hämta fler kartor för vart äventyret än tar dig.

Satellitbilder:

Båda enheterna har stöd för BirdsEye-satellitbilder (abonnemang krävs) så att du kan hämta och integrera satellitbilder med kartorna.

Hitta det roliga:

eTrex 32x har stöd för papperslös geocaching. Ladda upp GPX-filer direkt till enheten och se viktig information som plats, terräng och tips från Geocaching.com.

Ta dig vart du vill:

eTrex har en mängd kompatibla fästen och är utformad som en hand-GPS för utomhusbruk, perfekt att använda på fyrhjulingar eller cyklar, på båtar eller till fots. Använd bilfästet och City Navigator® NT -kartor för talade köranvisningar sväng för sväng, eller det tåliga fästet för motorcykel eller fyrhjuling. Vart du än tänker ta med dig eTrex finns det kartor och fästen för att du ska komma dit.

Andra varor från samma fabrikat
  • 1295 SEK
  • 6795 SEK
  • 3795 SEK