Hem » Vildmark » Elektronik/GPS » Garmin fenix 6 Sapphire

Garmin fenix 6 Sapphire

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
7900 SEK

Garmin Fenix 6 - en riktigt tålig multisportklocka med GPS där du kan addera kartor, musik, intelligent tempoplanering och mycket mer till dina träningspass - så att du kan ta dig an alla utmaningar utan problem!

Garmin Fenix 6 är även fullmatad med nya funktioner som förbättrade batterisparlägen, syremättnadsmätare, energimätare, tränings- och golffunktioner för att nämna några. Genom den 18% större skärmen navigerar enkelt genom klockans funktioner med kristallklar skärpa. Klockans uppdaterade minne på 32 GB säkerställer att du alltid har mer data än vad du behöver för dina sparade prestationer och appar. Garmin Fenix 6 är även dig trogen under dina allra längsta expeditioner med sitt förbättrade batterisparläge med upp till 48 dagars battertid. För musikälskaren finns det även möjlighet att lagra upp till 2000 låtar med möjlighet för användning av Bluetooth-hörlurar!

Detaljer:

Pulsmätning vid handleden och pulsoximetrisensorer ger dig inblick i träningen
Dynamisk PacePro™-funktion hjälper dig att springa smartare över olika typer av terräng
Förinlästa skidkartor för 2 000 skidorter över hela världen
Mät löpnings- och cyklingsprestationer på sätt som du inte visste var möjliga
Synkronisera dina favorit- streamingstjänster och lyssna på musik utan din telefon
Låt dig inte begränsas av batteritiden. Förbättrat batterisparläge upp till 48 dagar

KVALITET OCH DESIGN
Den robusta men sofistikerade designen består av en 1,3 tum stor skärm som alltid är påslagen och som är 18 % större än tidigare fenix-modeller. Den är testad efter amerikanska militärstandarder för värme-, stöt- och vattentålighet.

BATTERITID
Inbyggt, uppladdningsbart litiumbatteri ger upp till 14 dagars batteritid i smartwatch-läge, 10 timmar i GPS-läge med musik och upp till 48 dagar i batterisparläge.

PACEPRO-TEKNOLOGI
En av de första i sitt slag PacePro-funktionen hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad vägledning när du springer.

PULSE OX-SENSOR
Vid höjdacklimatisering och sömnregistrering mäter en pulsoximetrisensor ljusstrålar vid handleden för att mäta hur väl kroppen absorberar syre.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™
Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.

ANIMERADE TRÄNINGSPASS
Den här klockan har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som du kan visa på klockskärmen. Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta fler på Garmin Connect™.

SPORTAPPAR
Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terränglöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf med mera.

MUSIKAPPAR
Lagra upp till 2 000 låtar, eller få åtkomst till förinstallerade streamingsappar från kompatibla tjänster,. bland annat Spotify® och Deezer, och lyssna i hörlurar med Bluetooth®-teknik.

TOPOACTIVE-KARTOR ÖVER EUROPA OCH SKIDKARTOR
Använd TopoActive-kartor över Europa för att navigera under dina äventyr. Visa pistnamn och svårighetsgrader för 2 000 skidorter runtom i världen.

Andra varor från samma fabrikat