Hem » Kläder » Byxor » Fritidsbyxor » Härkila Driven Hunt Insulated Jacka - Willow Green

Härkila Driven Hunt Insulated Jacka - Willow Green

Storlek

6595 SEK
6595 SEK

Driven Hunt HWS Insulated-jacka är en tjock och varm jaktjacka med en mängd olika integrerade och praktiska funktioner. Den är fodrad med en tjock Thermo Poly Shield™ Fill-vaddering och extra varmt ullfoder i övre delen av ryggen, där du är som mest utsatt för kyla. Samtidigt har jackan ett vind- och vattentätt HWS-membran. Det gör att jackan passar särskilt bra för stillasittande jakt under de kalla höst- och vintermånaderna, inte bara i snö utan även i slask och regn.

Driven Hunt HWS Insulated-jacka är tillverkad i ett slitstarkt material som består av 84 % polyester och 16 % polyuretan. Materialet har fått en Durable Water Repellant-behandling och är därför smuts- och vattenavvisande. Invändigt är jackan fodrad med en 120-grams Thermo Poly Shield™ Fill-vaddering och i övre delen av ryggen har den extra ullfoder. Dessutom har jackan ett vind- och vattentätt HWS® Härkila Weather System-membran i två lager så att den står emot slask och regn. Jackan har väl tilltagen längd som värmer skönt över ländryggen och baken, vilket gör att du slipper glipan i ryggslutet när du sitter på din jaktpost. Jackan har en lättåtkomlig radioficka på vänster sida med öppning både från sidan och uppifrån, båda med dragkedja. På vänster överärm har jackan en mindre ficka med ett insytt orangefärgat reflexband som är rött på ena sidan och orange på andra, som enkelt kan fästas runt armen. Driven Hunt HWS Insulated-jacka har två snedställda värmefickor och två rymliga fickor fram med lock och tyst magnetlås. Höger benficka har en insydd patronhållare. Jackan knäpps med en tvåvägsdragkedja bakom en vind- och vattentät klaff med tysta gummibelagda tryckknappar. Den har en innerficka, huvan är avtagbar och både huvan, midjan och nederkanten av jackan kan justeras med en elastisk dragsko.

Tillverkad i ett slistarkt material
Fodrad med en tjock Thermo Poly Shield™ Fill-vaddering
Vind- och vattentätt HWS-membran
Passar särskilt bra för stillasittande jakt under de kalla höst- och vintermånaderna, inte bara i snö utan även i slask och regn
Durable Water Repellant-behandling
Smuts- och vattenavvisande
HWS® Härkila Weather System-membran i två lager
Rygg med extra ullfoder
Längre rygg så jackan täcker stuss
Lättåtkomlig radioficka på vänster sida med öppning både från sidan och uppifrån
Mindre ficka med ett insytt orangefärgat reflexband på vänster ärm
Två snedställda värmefickor och två rymliga fickor fram med lock och tyst magnetlås
Höger benficka har en insydd patronhållare
Tvåvägsdragkedja bakom en vind- och vattentät klaff med tysta gummibelagda tryckknappar
Innerficka
Avtagbar och justerbar huva
Justerbar midja och fåll

Andra varor från samma fabrikat

  • 2995 SEK