Hem » Kläder » Mellanlager » Fleece » Härkila Lynx AXIS MSP Jacka Forest Green

Härkila Lynx AXIS MSP Jacka Forest Green

Storlek Byxa

Välj tillval till din produkt

Håll dig varm och torr - Lägg till underställ

Håll dig varm och torr - Lägg till underställ

  • Vald Välj

    Aclima Woolnet Hiking Crew Neck Men Poinc/Olive

    Välj Storlek

    + 795 SEK
Rensa mitt val
4495 SEK
4495 SEK

Härkila Lynx är en high-end jacka i ljudlöst stretchmaterial. Jackan har flera praktiska funktioner som avtagbar huva, radiofickor, justering i ärmslut och nederkant, vattentäta dragkedjor och ventilationsöppning med dragkedja under armarna.

Härkilas membransystem HWS är en vindtät och vattentät teknologi speciellt framtagen för jakt. Härkilas produktutvecklare har utvecklat den här teknologin tillsammans med några av världens ledande membranexperter. Tillsammans med Härkilas ProTeam-jägare har de förfinat teknologin genom att testa den ute på fältet.

Resultatet är en serie vattentäta, vindtäta, ventilerande och lättviktiga membran utformade speciellt för jägarens behov. Detta är en lösning för jägaren som vill prestera på hög nivå och samtidigt hålla sig torr och bekväm, även under högintensiv aktivitet och krävande förhållanden.

Så fungerar HWS
HWS använder hydrofila membran som drar ut fukten. Membranet håller jägaren torr genom att snabbt absorbera och leda bort svett. Fukten transporeras genom membranet och sprids ut över ytan, där den snabbt avdunstar och stabiliserar temperaturen på plaggets insida. Hålen i membranet är samtidigt så små att de förhindrar vattenmolekyler från att tränga in utifrån.

Avtagbar huva
Dubbla radiofickor med dragkedja och antennutgångar i gummi
Sidfickor med dragkedja
Ventilationsöppning med dragkedja under armarna
Justerbar i nederkant och ärmslut

Material:

Yttertyg: 100 % polyester, borstad trikå, impregnering
Foder:100 % polyester, fin mesh