Hem » Fiske » Vinterfiske » Isfiskerullar » Kinetic Bumblebee Spinning 24" Heavy

Kinetic Bumblebee Spinning 24" Heavy

399 SEK
Lagerstatus: I lager

Omdömen

Ställ en fråga om produkten

Produktbeskrivning

Kinetic Bumblebee Spinning 24" Heavy

Kinetic Bumblebee Spinning 24" Heavy är ett isfiskespö och rulle utformat med fiskesuccé i åtanke. Den har en känslig glasfiberklinga med styvare aktion, vilket gör att du känner även det allra försiktigaste nappet. Men det är inte allt - Spöringar är starka, större så att det inte fryser i dem och en färgstark topp som hjälper dig upptäcka napp med lätthet.

Komfort till spö
Fiske ska vara bekvämt, och med Kinetic Bumblebee Spinning 24" Heavy får du det bekväma EVA-handtaget med korkkant som ger dig ett säkert och behagligt grepp, även under långa, kalla fiskesessioner. Och för den klassiska touchen har den ett rullfäste i grafitt med metalllock.

En Rulle Som Aldrig Ger Upp
Bumplebee-paketet inkluderar även Shadow 800-FD-spinnrullen, en robust och lättviktigt kraftpaket till rulle. Rullens grafittkropp och aluminiumspole och en större lätthanterlig bygel gör den tålig och redo att tackla alla fiskeutmaningar.

Är du redo att ta din fiskeupplevelse till nästa nivå? Bumplebee Spinning 24" paketet är din biljett till en oförglömlig fiskeäventyr. Missa inte denna fantastiska möjlighet att höja dina fiskeresor till nästa nivå!

Detta isfiskeset fungerar till all typ av isfiske!

Kunder som köpt denna vara har även köpt
  • 29 SEK
  • Mormyskor av Stefan Resin
    59 SEK
  • från 600 SEK
  • Andra varor från samma fabrikat
  • 499 SEK