Hem » Ammunition » Hornady .300 Blackout 110gr CX

Beskrivning

Hornady .300 Blackout 110gr CX

Hornady .300 Blackout 110gr CX har en blyfri konstruktion och är utvecklad för en effektiv chockverkan och djupgående expansion. Kulan håller samman och svampar konsekvent upp i såväl höga som låga hastigheter. CX™ är efterföljaren på Hornady GMX som i många år varit en av marknadens mest populära och pålitliga kopparkula.

Hornady använder i sina kopparkulor en kopparlegering med 5% zink. Det gör att materialet i CX™ liknar det i manteln på traditionella kulor (tombak). Fördelen är enklare vapenvård och jämnare tryck då ren koppar snabbare ger beläggningar i pipan. Man undviker samtidigt varierande material i pipan när växla mellan olika typer av kulor.

Hornadys premiumkulor med beprövade laddningar för olika typer av jakt. Custom-serien erbjuder ammunition i många kalibrar och utföranden. Noggrant framtagna för hög precision och effekt i viltet. Ammunitionen är tillverkad med premiumkomponenter och höga krav på en jämn och hög kvalité.

Hornadyammunition laddad med några av Hornadys mest populära jaktkulor - InterLock®, SST®, InterBond®, FTX® eller GMX®
Högkvalitativa komponenter. Varje patron laddas för att säkerställa optimalt tryck, hastighet och jämnhet mellan partierna
Rätt val av tändhatten garanterar en tillförlitlig tändning av krutet

Hornady .300 Blackout 110gr CX

695 SEK

Beställningsformulär - ammunition - OBS FRI FRAKT GÄLLER EJ AMMUNITION

(OBS - När du bifogar bild på din licens se till att filstorleken inte är större än 2MB) OBS: p.g.a. högt tryck upplever vi tekniska problem med formuläret. Mejla gärna direkt till joakim@fritidvildmark.se och gör din order. Fraktvillkor Ammunition - Vikt inklusive emballage. 0-1kg 195kr - 1-3kg 235kr - 3-10kg 285kr - 10-20kg 345kr - Order över 20kg enligt offert - Tack för att du väljer Fritid & Vildmark
Andra varor från samma fabrikat
  • 625 SEK