Hem » Vildmark » Tälta/Sova » Liggunderlag » Exped Synmat 7 M

Exped Synmat 7 M

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
1490 SEK

Exped gör liggunderlag med skön komfort, låg vikt och hög kvalitet. Deras liggunderlag är uppdelade i olika serier och SynMat är en serie som, liksom namnet avslöjar, har en syntetfyllning. Synmat har inte riktigt lika bra isolerande egenskaper som Expeds dunfyllda liggunderlag, men de ger samma komfort, låga vikt och ringa packvolym.

SynMat är uppbyggt av ett antal kammare med svetsade skiljeväggar. Kamrarna är fyllda med microfiber och ger en skön och stödjande liggyta. Yttermaterialet består av en slittålig polyesterväv som är laminerad för att inte vatten ska kunna tränga in i liggunderlaget.

Liggunderlaget har en inbyggd pump som sitter längs ena långsidan av madrassen. Du blåser lätt och snabbt upp liggunderlaget genom att trycka båda handflatorna mot pumpen, en procedur som tar 1 minut för den som är van.

Genom ventilen i huvudändan släpper du ut luften ur liggunderlaget när det är dags att packa ihop det. Du kan även använda ventilen för att reglera liggunderlagets hårdhet, så att du kan anpassa det efter dina önskemål och få bästa möjliga sovkomfort.

I huvudändan finns två öglor i vilka du kan fästa antingen packpåsen, om du vill använda den som kudde, eller någon av Expeds uppblåsbara kuddar.

Storlek: 183x52x7 cm
Vikt: 860 g
Packstorlek: 21x15 cm
Temperaturgräns: -17 grader
R-värde: 4,9

Andra varor från samma fabrikat

  • 1595 SEK
  • 1995 SEK
  • 1995 SEK