Hem » Fiske » Flugfiske » Flugfiskelinor » Vision Ace Floating Carrot 12.2m 42g

Vision Ace Floating Carrot 12.2m 42g

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
299 SEK

Vision Ace Floating Carrot 12.2m 42g
• HiFlo™ coating
• Synlig färg, lätt att följa vid fiske

De välkända ACE-klumparna har blivit ännu bättre. Vi återgick till grottan och efter månader av meditation och massvis med hemkört steg vi åter till ytan med en brilliant tapering. The carrot (moroten). Att designa en fluglina är inte alltid raketforskning... De nya klumparna har alla önskvärda egenskaper som nätta och starka öglor i båda ändar, utskriven densitet och vikt samt är byggda på en superkänslig stum kärna för att du ska känna minsta pillhugg även vid djupt fiske.

Det största och mest radikala skillnaden mot andra skjutklumpar är vår Sliding Density™ konstruktion av de sjunkande klumparna. Istället för att göra linan i två eller tre olika densiteter så har vi tillverkat linorna i en densitet som gradvis ändrar sig framöver linan.
Till exempel, vår Inter to Sink 3 klumps densitet går gradvis från intermediate till Sink 3. På det sättet har vi gjort en lina som INTE hänger sig under själva kastandet. Den flyger långt i en verkligt fin och kontrollerad båge och ger extremt bra överrullningsegenskaper även med stora och tunga flugor. Tillsammans med Sliding Density™ konstruktionen och Carrot Taper har vi lyckats göra de mest lättkastade sjunkklumparna på marknaden. Så det så!

Nytt med dessa klumpar är också de Down to Earth (jordnära) färgerna. Vi kände att linorna bör smälta in i älvsträndernas och bottens färger. Så skjunklinorna har vi valt att göra i bruna- och grönaktiga toner för så ser ju stenar och flodbottnar oftast ut.
The Floating Carrot med sin HiFlo™ yta ligger mycket högt på ytan och med sin oranga morotsfärg är den mycket lätt att se och följa exakt var din fluga är.
The Clear Float har en annan egenskap. Genom att vara helt transparent men ändå matt så kastar den minimalt med skuggor mot botten. Kort och gott, du skrämmer färre och fångar fler. Den flyter lägre än the Carrot, just precis i ytan, så störningarna på ytan blir minimala. Genom att flyta lägre får man bättre friktion vid kastet och på så sätt mer kraft i spöet.

Andra varor från samma fabrikat

  • 449 SEK
  • 449 SEK