Hem » Kläder » Byxor » Jaktbyxor » Härkila Lynx AXIS MSP Byxa Forest Green

Härkila Lynx AXIS MSP Byxa Forest Green

Storlek Byxa:
Håll dig varm och torr - Lägg till underställ
3495 SEK
3495 SEK

Härkila Lynx är byxor i ljudlöst stretchmaterial med lättåtkomliga fickor fram, patronhållare i benfickan, justerbar vidd i knävecken, snölås, ventilationsöppningar med dragkedja och vattentäta dragkedjor.

Härkilas membransystem HWS är en vindtät och vattentät teknologi speciellt framtagen för jakt. Härkilas produktutvecklare har utvecklat den här teknologin tillsammans med några av världens ledande membranexperter. Tillsammans med Härkilas ProTeam-jägare har de förfinat teknologin genom att testa den ute på fältet.

Resultatet är en serie vattentäta, vindtäta, ventilerande och lättviktiga membran utformade speciellt för jägarens behov. Detta är en lösning för jägaren som vill prestera på hög nivå och samtidigt hålla sig torr och bekväm, även under högintensiv aktivitet och krävande förhållanden.

Så fungerar HWS
HWS använder hydrofila membran som drar ut fukten. Membranet håller jägaren torr genom att snabbt absorbera och leda bort svett. Fukten transporeras genom membranet och sprids ut över ytan, där den snabbt avdunstar och stabiliserar temperaturen på plaggets insida. Hålen i membranet är samtidigt så små att de förhindrar vattenmolekyler från att tränga in utifrån.

Dubbla tryckknappar
Högre midja bak och fästen för hängslen
Lättåtkomliga sidfickor
Benfickor med dragkedja och bakomliggande ventilationsöppning med dragkedja
Höger benficka med invändig patronhållare
Snölås
100% polyester