Hem » Kläder » Underställ » Aclima Lightwool Wrestler Shirt Dam Svart

Aclima Lightwool Wrestler Shirt Dam Svart

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Storlek:
495 SEK
495 SEK
495 SEK

Tunnt merinoullslinne för intensiva aktiviteter.

Lightwool Wrestler Shirt Woman är ett tunnt merinoulllsinne med breda axelband, perfekt för intensiva aktiviteter året runt. Lika skön för sommarvandring som löpning och cykelpendling. Väven är extra skön sommartid då ullen både värmer och ventilerar. LightWool-serien är produkter tillverkade i den allra finaste merinoull-kvaliten där väven endast väger 140gr/m². Vilket betyder att LightWool förmodligen är det mjukaste ullplagg du någonsin provat. De flesta vet att ull är bra att använda när det är kallt, även när plagget blir blött. Visste du också att ull har en svalkande effekt varma dagar? Ull isolerar även mot värme utifrån och verkar på så sätt svalkande under varma dagar.

Material: 100% merinoull.

Tjocklek: 140gram/m², 17,5 micron.

Vikt: 80 gram i medium

Aclima använder endast mulesingfri merinoull från utvalda gårdar på Nya Zeeland och i Tasmanien. Samtliga produkter är tillverkade i Europa.

Om Merinoull:

Merinoull är ett naturprodukt med suveräna isolerande och ventilerande egenskaper. Ullfibern är en snabb fukttransportör när du svettas och ullen har dessutom förmågan att värma även om den blir blöt. De långa, tunna ullfibren ger en mjuk känsla mot huden och kliar inte som de betydligt kortare kraftigare ullfibren i vanlig ull. Merinoullen har naturligt odördämpande egenskaper och hämmar bakteriebildandet vilket innebär att du kan ha både strumpor och kläder i merinoull på dig flera gånger innan tvätt.