Hem » Vapen » Beretta Silver Pigeon 1 Adj Vänster

Beretta Silver Pigeon 1 Adj Vänster

22900 SEK Ord. Pris (25990 SEK)

Beretta Silver Pigeon 1 Adj Vänster

Beretta Silver Pigeon 1 Adj Vänster en klassiker som bland annat har uppdaterats med justerbar kolv vilket ger modellen ytterligare en dimension.

Den ställbara kolvkammen är justerbar både i höjd och sidled, och väldigt enkel att justera för användaren.

Vapnet har samma högkvalitativa mekanism som övriga inom 680-familjen. Lådan har en enkel och stilful gravyr. Kolven har en god kvalite på träet.

Enkeltryck, ejektor, automatsäkring. Allt detta tillsammans gör Berettan till en mycket prisvärd hagelbock för den som vill ha lite mer än standard och ett klassiskt hagelgevär med högt andrahandsvärde.

  • Kaliber: 12
  • Längd: - Total 116 eller 121 cm - Pipa 71 eller 76 cm - Kolv 37 cm (välj efter köp i råd av vapensäljare)
  • Vikt: ca 3,2 kg

 

Extra: Plastkoffert till vapnet, fem choker, chokenyckel samt nyckel för justering av kolvkam ingår. Stålhagelgodkänd. 76 mm patronläge.

Finns även i högerutförande med samma specifikationer som i vänsterutförande. Finns i kal 20 men då oftast som en beställningsvara. Piplängder 71 och 76 cm som standard. Kolvlängd går att variera med att man kompletterar med andra bakkappor direkt från Beretta utan att inpassning krävs till stocken.

Notera
Efter du lagt din order kommer vi att kontakta dig och hjälpa till med ansökan om licens. För att inneha licens krävs jägarexamen och vanligtvis att du fyllt 18år.

Andra varor från samma fabrikat