Hem » Vildmark » Äta ute » Äta » Primus TrailBreak Lunch Jug 0,4L

Primus TrailBreak Lunch Jug 0,4L

279 SEK

Primus TrailBreak Lunch Jug 0,4L

Beskrivning:

Primus TrailBreak Lunch Jug 0,4L är en vakuumisolerad mattermos som håller maten varm när du ska ut på tur. Ibland passar det bättre att lämna gasköket hemma när man ska ut i naturen och då är en mattermos den perfekta lösningen för att ändå få i sig varm mat. Den tar inte mycket plats och behöver inget bränsle, det är bara att skruva av korken och ta fram en spork för att få avnjuta en varm och väldoftande måltid.

Dubbla väggar och en vacuumisolerad konstruktion i rostfritt stål gör termosen både robust och slitstark samtidigt som den håller värmen och har en låg vikt. En annan fördel med rostfritt stål är att det inte tar åt sig eller avger smak. Utsidan är pulverlackerad, vilket ger en greppvänlig yta. Den praktiskt stora öppningen gör den enkel att fylla, äta från och göra ren efter användning. Smidig design och ett lock som sluter tätt gör att du med lätthet kan ta med termosen i ryggsäcken.

Oavsett om det är barnens fika på fritis, en snabb lunch på kontoret, en värmande gryta i skidspåret eller varför inte en varm blåbärspaj på promenaden, håller TrailBreak Lunch Jug maten varm.

Termosen bör inte diskas i diskmaskin då pulverlackeringen förstörs. Locket ska inte kokas.

Specifikationer:

  • Höjd: 115 mm
  • Diameter: 93 mm
  • Vikt: 262 gram
  • Volym: 400 ml

Andra varor från samma fabrikat

  • 219 SEK
  • 595 SEK