Vakuummaskiner &Tillbehör
Här hittar du de bästa vakuummaskinerna och påsarna för att förvara och paketera kött för en så lång hållbarhet som möjligt!
Att vakuumpaketera kött och andra råvaror gör att köttet får längre hållbarhet och du slipper kasta kött som blivigt dåligt.
Vakuummetoden passar till alla typer av livsmedel som ska förvaras i kyl och frys och den förhindrar till exempel frysskador. En vakuummaskin används tillsammans med vakuumplast eller vakuumpåsar, vilka kan diskas och återanvändas. Den stora fördelen med att vakuumförpacka maten är att den håller sig fräsch längre och det är även ett hygieniskt sätt att förvara den. Tips, metoden kan även användas när du t.ex. ska marinera kött eller grönsaker – marinering i vakuumförpackning tar endast några minuter.
-
Finnvacum119 SEK
-
Finnvacum199 SEK
-
Finnvacum249 SEK
-
Finnvacum159 SEK
-
Finnvacum209 SEK
-
4495 SEK
-
5995 SEK
-
11995 SEK
-
från 150 SEK