Vi som jobbar här

Här är vi som får hjärtat att pumpa på Sveriges största vildmarkcenter. Du får gärna maila oss och fråga om tips på saker som rör våra specialområden, men om det är ett kundtjänstärende så är vi tacksamma om du använder vårt kontaktförmulär. Tack och välkommen hit till oss!

Fritid & Vildmark Christopher Wackfelt

Christopher

Jag jobbar mest med onlinebutiken och ser till så att allt vi gör syns och hörs på Facebook, Instagram, Twitter, podden och på YouTube. Jag har fem hundar och älskar att jag jaga och fiska.  Du kan höra av dig till mig om jaktgrejjer.

christopher@fritidvildmark.se

 

Fritid & Vildmark Anna-Lena

Anna-Lena

Jag är drottning i fiskelandet på Fritid & Vildmark. När jag är ledig piper jag iväg och fiskar så fort jag kan. Du kan fråga mig vad du vill om fiske.

anna-lena@fritidvildmark.se

 

Fritid & Vildmark Christopher Wackfelt

Maria

Jag jobbar mest med kläder och är inredningsexperten i butiken! Hör av dig om allt som rör funktionsplagg eller kläder som också snygga vardagsplagg!

maria@fritidvildmark.se

 

Fritid & Vildmark Johan

Johan

Jag jobbar med vapenförsäljning. Inte helt oväntat så älskar jag jakt och bössor. Du kan maila mig om allt som rör vapen och ammunition.

johan@fritidvildmark.se

 

Fritid & Vildmark Katarina

Katarina

Jag jobbar med kläder och vildmarksutrustning, alltifrån snygga jackor till stora tält och mat för vandringar. Såklart så smiter jag också iväg ut på fjället och hajkar. Du kan maila mig om allt som rör utrustning för vildmarkliv.

katarina@fritidvildmark.se

 

Fritid & Vildmark Mårten

Mårten

Tillsammans med min kollega Anna-Lena (drottningen av fiske) så är jag kung av fiske på Fritid & Vildmark. Jag älskar att fiska gädda. Du kan maila mig och allt som rör fiske: beten, spön, ekolod. Vad du vill!

marten@fritidvildmark.se

 

Fritid & Vildmark Petter

Petter

Jag jobbar med vapen, så till mig kan du maila om vad du vill om vapen. Älskar såklart jakt och vildmarksliv.

petter@fritidvildmark.se

 

Fritid & Vildmark Robert

Robert

Jag som är chef på lagret. Tar emot och skickar alla varor.

lager@fritidvildmark.se

 

Fritid & Vildmark Seved

Seved

Jag heter Seved och jag startade Fritid & Vildmark för 30 år sedan för att kunna arbeta med det jag älskar: jakt, fiske och vildmarksliv. Jag hoppas du är nöjd med vår butik. Mitt mål är att vi skall ha Sveriges bästa service, i Sveriges största vildmarksbutik.

seved@fritidvildmark.se

Fritid & Vildmark Stefan

Stefan

Jag jobbar i verkstaden, där är jag kung över alla mejslar och svarvar! Jag är lite full i fan och såklart en riktig uppfinnarjocke. Du kan maila mig om allt som har att göra med montering och modifiering av vapen.

verkstad@fritidvildmark.se