Vi som jobbar här

Här är vi som får hjärtat att pumpa på Sveriges största vildmarkcenter. Du får gärna maila oss och fråga om tips på saker som rör våra specialområden, men om det är ett kundtjänstärende så är vi tacksamma om du använder vårt kontaktförmulär. Tack och välkommen hit till oss!

Fritid & Vildmark Christopher Wackfelt

Christopher

Jag jobbar mest med onlinebutiken och ser till så att allt vi gör syns. Jagar mycket själv och koll på utrustningssidan. 

christopher@fritidvildmark.se

 

 

Fritid & Vildmark Anna-Lena

Anna-Lena

Jag jobba med fisket på Fritid & Vildmark. När jag är ledig piper jag iväg och fiskar så fort jag kan. Du kan fråga mig vad du vill om fiske.

anna-lena@fritidvildmark.se

 

Fritid & Vildmark Joakim

Joakim

Är den som har koll på ammuniton och handladdning i butiken. Har du några frågon om kulor ammuntion eller handladdning kan ni maila mig.

joakim@fritidvildmark.se

 

Fritid & Vildmark Johan

Johan

Jag jobbar med vapenförsäljning. Inte helt oväntat så älskar jag jakt och bössor. Du kan maila mig om allt som rör vapen och ammunition.

johan@fritidvildmark.se

 

Fritid & Vildmark Katarina

Katarina

Jag jobbar med kläder och vildmarksutrustning, alltifrån snygga jackor till stora tält och mat för vandringar.

katarina@fritidvildmark.se

 

Fritid & Vildmark Mårten

Mårten

Tillsammans med min kollega Anna-Lena så tar jag han om fiske på Fritid & Vildmark. Jag älskar att fiska gädda och trolling är min favorit

marten@fritidvildmark.se

 

Fritid & Vildmark Petter

Petter

Jag jobbar med vapen, så till mig kan du maila om vad du vill om vapen. Älskar såklart jakt och vildmarksliv.

petter@fritidvildmark.se

 

Fritid & Vildmark Robert

Robert

Jag som är chef på lagret. Tar emot och skickar alla varor.

lager@fritidvildmark.se

 

Fritid & Vildmark Seved

Seved

Jag heter Seved och jag startade Fritid & Vildmark för 30 år sedan för att kunna arbeta med det jag älskar: jakt, fiske och vildmarksliv. Mitt mål är att vi skall ha Sveriges bästa service, i Sveriges största vildmarksbutik.

seved@fritidvildmark.se

Fritid & Vildmark Stefan

Stefan

Jag jobbar i verkstaden, där är jag kung över alla mejslar och svarvar! Jag är lite full i fan och såklart en riktig uppfinnarjocke. Du kan maila mig om allt som har att göra med montering och modifiering av vapen.

verkstad@fritidvildmark.se

Fritid & Vildmark Seved

Lars-Åke

Jag jobbar i verkstaden tillsammans med Stefan och är den som gör mycket kolvjobb och specialbyggen. Jag har många års erfarenhet av kolvanpassning och hjälper gärna till och kollar så din kolv passar just dig.

verkstad@fritidvildmark.se

Fritid & Vildmark Stefan

Minna

Det är jag som svarar när du ringer till kundtjänst eller mailar angående ärenden i onlinebutiken. Jobbar även med våra sociala medier samt bilder och texter i onlinebutiken.

onlinebutiken@fritidvildmark.se