Här är vi som jobbar på Fritid & Vildmark

Du får gärna maila oss och fråga om tips på saker som rör våra specialområden

Fritid & Vildmark Jonathan Salomonsson

Jonathan

Jag jobbar mest med våra sociala medier och onlinebutiken. Jag är även en inbiten fiskare, så även där kan jag en hel del! 


jonathan@fritidvildmark.se

 

 

Fritid & Vildmark Anna-Lena

Anna-Lena

Jag håller ordning på den dagliga adminstrationen på firman, kundtjänst, telefoner och online. När jag är ledig piper jag iväg och fiskar så fort jag kan. 

anna-lena@fritidvildmark.se

  

Fritid & Vildmark Joakim

Joakim

Jag är den som har koll på ammunitionen, handladdning, GPS och annan elektronik i butiken. Har du några frågon om kulor, ammunition, handladdning eller GPS kan ni maila mig.

joakim@fritidvildmark.se

 

Fritid & Vildmark Johan

Johan

Jag jobbar med vapenförsäljning. Inte helt oväntat så älskar jag jakt och bössor. Du kan maila mig om allt som rör vapen och ammunition.johan@fritidvildmark.se

 

Fritid & Vildmark Katarina

Katarina

Jag jobbar med kläder och vildmarksutrustning, alltifrån snygga jackor till stora tält och mat för vandringar.

katarina@fritidvildmark.se

Fritid & Vildmark Mårten

Mårten

Jag har hand om fisket på Fritid & Vildmark. På fritiden så är det mest predatorfiske som gäller. Har koll på allt som rör fiske.

marten@fritidvildmark.se

 

 
Fritid & Vildmark Seved

Seved

Jag heter Seved och jag startade Fritid & Vildmark för 30 år sedan för att kunna arbeta med det jag älskar: jakt, fiske och vildmarksliv. Mitt mål är att vi skall ha Sveriges bästa service, i Sveriges största vildmarksbutik.

seved@fritidvildmark.se

Fritid & Vildmark Stefan

Stefan

Jag jobbar i verkstaden, där jag är kung över alla mejslar och svarvar! Jag är lite full i fan och såklart en riktig uppfinnarjocke. Du kan maila mig om allt som har att göra med montering och modifiering av vapen.

verkstad@fritidvildmark.se

Fritid & Vildmark Seved

Lars-Åke

Jag jobbar i verkstaden tillsammans med Stefan och är den som gör mycket kolvjobb och specialbyggen. Jag har många års erfarenhet av kolvanpassning och hjälper gärna till och kollar så din kolv passar just dig.

verkstad@fritidvildmark.se