2017-12-04 09:18
Seved

Nu är turen i vår enkla presentation kommen till Christopher, Västkustbon som hittade upp. Med sig upp tog han kunskapen om gps, pejlar och all annan elektronik. Christopher grabben som har hand om vår webbshop.

 

1) Det är hit jag kommer när jag kommer hem? - Många av mina vänner och familj skulle understryka och hålla med om jag skrev Fritid & Vildmark:-) Men efter en dag på jobbet när jag kommer hem till vår gård, möts av min dotter i dörren som säger att hon lagat mat åt mig och det smakar jättegott samtidigt som hon får trycka sig fram bland alla hundar som ockås vill hälsa mig välkommen. Då känner jag mig hemma.

2) Var är platsen för dig som kan sammanfattas i den engelsa frasen "this is my nature"? - Skogarna i Hedekas där jag är född och lärde mig jaga ihop med min far och taxarna.

3) Vad finns i ryggsäcken när jag ger mig ut? - Termos, korv, bröd, senap och vatten.

4) Vad finns i termosen? - Kokkaffe, Lemmelkaffe

5) Hunden som jag tar med till himlen? - Min första hund Ellensborg Qulman som går under namnet Turbo.

6) Vad får mig att skratta? - Mitt liv skulle bli en spännande bok och när jag tänker tillbaka på allt jag hunnit med och alla fantasiska människor jag träffat på vägen, då kan jag skratta och veta vad som än händer så har jag alltid vänner och familj omkring mig som skulle ställa upp.

7) Vilket/Vilka plagg vill jag inte vara utan när jag vistas ute en kall dag höstdag? - Aclima underställ är helt klart det bästa för att hålla värmen.

8) Vilken pryl/prylar vill jag inte vara utan när jag utövar mitt naturintresse? - Bra kläder som håller mig varm och bra kängor som håller mina fötter torra.

9) Hur kom du i kontakt med jakten och/eller fisket från allra första början? - Min farfar och min far.

10) Vilket av följande är för dig världens bästa tevebild? A) Ett flöte som vilar på vattenytan B) En kaffepanna på en eld som sprakar C) Games of thrones - Blir ett flöte på vattnet.