2017-11-17 00:00

Nästa ut i vår presentation av oss på Fritid & Vildmark är Katarina. Katarina har koll på av allt vad gäller kläder, skor och camping.

 

1) Det är hit jag kommer när jag kommer hem? - Det är mer en känsla än en specifik plats, det är där jag känner mig fri, lycklig och lever precis där och då med dom som känner mig bäst.

2) Var är platsen för dig som kan sammanfattas i den engelsa frasen "this is my nature"? - I skogen, där det enda ljud som hörs är en sprakande eld, vindens susande och skogens talande tystnad.

3) Vad finns i ryggsäcken när jag ger mig ut? - Korv, alltid korv och helst Jokkmokkskorv.

4) Vad finns i termosen? - Kaffe och varm cholkad om jag har sonen med mig

5) Hunden som jag tar med till himlen? - Då får det bli King vår första gråhund familjen hade.

6) Vad får mig att skratta? - Min son. Han är min korv och jag hans ketchup :-)

7) Vilket/Vilka plagg vill jag inte vara utan när jag vistas ute en kall dag höstdag? - Mitt Aclima underställ, då håller jag mig varm.

8) Vilken pryl/prylar vill jag inte vara utan när jag utövar mitt naturintresse? - Min vandringskängor. Då kan jag gå hur långt som helst.

9) Hur kom du i kontakt med jakten och/eller fisket från allra första början? - Var nog inte mer än sex år då jag började följa min pappa ut på älgjakten. Bästa jag visste.

10) Vilket av följande är för dig världens bästa tevebild? A) Ett flöte som vilar på vattenytan B) En kaffepanna på en eld som sprakar C) Games of thrones - En kaffepanna på en eld som sprakar. Bland det bästa stunderna har man runt en eld i gott sällskap.