Hem » Övrigt » OUTLET/REA » Garmin Xero S1 Trapshooting

Garmin Xero S1 Trapshooting

10749 SEK Ord. Pris (11199 SEK)
Lagerstatus: I lager

Omdömen

Ställ en fråga om produkten

Produktbeskrivning

Garmin Xero S1 Trapshooting

Den första mobila trapskyttetränaren1 med realtidsavfyrning fångar varje skott, ger omedelbar feedback och räknar poäng på den handskvänliga 5-tum stora pekskärmen som kan läsas i solljus.

- Du kan analysera skottets position i förhållande till duvan, reaktionstiden och duvans avstånd för både träffar och missar vilket hjälper dig skjuta mer exakt
- Har fyra driftlägen, vilket gör att både trapskyttar och fågelskyttar på alla nivåer får värdefull information om styrkor och svagheter
- Para ihop med Xero® S-appen för att se poäng, prestationsdata, historiska tendenser och mycket mer
- Batteriet räcker upp till 8 rundor (2.5 timmar) per laddning

Få ut mesta möjliga av varje skott

Förbättra noggrannheten med den robusta trapskyttetränaren Xero S1. Den är utformad för både trapskyttar och fågelskyttar och är den första tränaren för realtidsavfyrning som ger omedelbar feedback och räknar poängen för varje skott. Med Xero S1 kan du se detaljerad information, till exempel skottets position och reaktionstid, direkt efter varje skott på den 5-tumspekskärmen i färg. Använd Xero S-appen om du vill se skottpoäng och prestationsvärden per tävling, plats eller station.

Robust konstruktion

Det här är den mobila tränaren med realtidsavfyrning som finns vid din sida oavsett väder. Xero S1 levereras med ett eget stativ och kan även monteras på valfritt standardstativ. Det vattentäta höljet av polykarbonat gör det lämpligt för nästan alla miljöer.

Pekskärm i färg

Fånga varje detalj av varje skott få omedelbar feedback på en handskvänlig 5-tums pekskärm som kan läsas i solljus.

Omedelbar feedback

Nu får du veta när och hur noggrant du träffde (eller missade) duvan. Xero S1 ger omedelbar feedback på varje skott, inklusive skottets position i förhållande till duvan, hur långt bort duvan befann sig vid utkastet, skotthastighet och reaktionstid.

Räknar poäng

Xero S1 räknar automatiskt alla träffar och missar. Synkronisera poängen med Xero S-appen så kan du se historiken för prestation, poäng och skottreferenser baserat på datum eller plats. På så sätt kan du lära dig exakt hur du kan förbättra din fågeljakts- eller trapskytteförmåga.

Andra varor från samma fabrikat
  • 8595 SEK