Hem » Fiske » Sommarfiske » Trollingfiske » Trollingbeten » J-Pod 100mm 13gr Nr 10

J-Pod 100mm 13gr Nr 10

89 SEK

J-Pod Trollingplugg är en slags wobbler utan sked som ser ut som en tomic, även kallas plugg. Den har en mycket oregelbunden rörelse i vattnet vilket retar gallfeber hos öring, röding, kanadaröding och andra predatorer. J-Pod är mycket populärt bete för trolling.
J-Pod Trollingplugg är 100 mm lång och väger 13 gr. Den har 4 olika öglor att fästa linan till. Beroende på vilken ögla du väljer får betet olika gång i vattnet. Pluggen är mycket lätt och flyter. För extra attraktion har den rasselkulor i sig. J-Pod levereras utan krok, så du kan välja själv vilken krok du ska använda. För bästa resultat använder du en trekrok som sticker ut just utanför wobblerns kropp när betet slingrar sig fram i vattnet. Använd dig av två fjäderringar och ett lekande för att få kroken längre bak och förhindra fisken från att häva sig lös.

J-Pod är en grymt bra wobbler till öring, som lätt blir retade av denna oregelbundna gång. Vanliga wobbler med sked som har en tråkig monotom gång har ingen chans mot denna grymma trollingwobbler.

Vikt: 13 gr
Längd: 100 mm
4 öglor för olika gång i vattnet
Rasselkulor
Levereras utan krok

Andra varor från samma fabrikat
  • 119 SEK
  • 119 SEK
  • 119 SEK
  • 69 SEK