Hem » Jakt » Lockjakt » Lockpipor » Nordik Barrborn PRO Crow

Nordik Barrborn PRO Crow

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
249 SEK

Pro är en av två lockpipor i serien ”Nordik Barrborn Crow”. Nordik Barrborn Pro är framtagenoch designad av Roger Barrborn i samarbete med Nordikpredator.

Lockpipan är speciellt framtagen för att göra ett brett register av olika lockljud för kråkfågel.Det lätta och smidiga formatet och med en ljudkammare som gör att du inte behöver blåsa speciellt hårt för att uppnå ett väl hörbart lockljud gör pipan lättanvänd.

Med Nordik Barrborn Pro kan du bland annat skapa en mängd olika frekventa lockljud som attraherar och retar upp kråkfågel.

Grunden är att du placerar pipan i munnen med munstycket mot framsidan av dina framtänder och har samtidigt ett mellanrum på ca 3-4 mm mellan övre och undre framtänder.

Genom att frambringa ett ”grovt R” ljud utan att blåsa hårt kommer du snabbt att få ett bra grundljud som kan anses vara basen av ditt sätt att blåsa i pipan.

När du känner att du får ett naturtroget läte som med fördel kan användas som ett lugnt kontaktläte har du dessutom grundljudet till att gå vidare med att träna upp fler olika skalor av läten.

Genom att variera hur hårt du kniper munstycket med tumme och pekfinger eller biter, märker du snabbt hur lätt det är att få variation i de olika ljudskalorna.

Skapa gärna ytterligare variationer genom att i olika grad hålla en kupad handflata framför pipans ljudtratt.

Kunder som köpt denna vara har även köpt

  • 340 SEK
  • Andra varor från samma fabrikat

  • 239 SEK
  • Nordik
    399 SEK
  • 249 SEK
  • 329 SEK