Hem » Jakt » Handladdning » Kampanjvaror Handladdning » RCBS Ultraconic Case Cleaner 2

RCBS Ultraconic Case Cleaner 2

4995 SEK

Omdömen

Ställ en fråga om produkten

Produktbeskrivning

RCBS Ultraconic Case Cleaner 2

RCBS Ultraconic Case Cleaner 2 rengör en mängd hylsor på kortast tid! RCBS Ultrasonic Case Cleaner-2 har stor kapacitet som deras ursprungliga ultraljudsrengörare. För er som laddar stora mängder ammunition kan du nu spara ännu mer tid och komma snabbare till laddningspressen.

Häll helt enkelt dina tomma hylsor i den rymliga rostfria tanken på 6,3 liter, tillsätt den rengöringslösning du föredrar (RCBS egen lösning, som säljs separat, är alltid ett bra alternativ) för att snabbt avlägsna missfärgning, sotbeläggning och metalloxid från dina hylsor.

RCBS Ultrasonic Case Cleaner-2 är utrustad med två keramiska värmare och omvandlare för att säkerställa en jämn temperatur och en enhetlig fördelning av ultraljudsvågorna för snabb och grundlig rengöring av både hylsor och vapendelar.

Praktisk dräneringsslang medföljer för snabb bortforsling av vätska RCBS Ultrasonic Case Cleaner-2 har en intuitiv LED-display och en enkel programmerbar timer som kan ställas in för upp till 30 minuters kontinuerlig rengöring. Lägg mer tid på att ladda ammunition och mindre tid på att vänta på att dina hylsor ska bli rena med RCBS Ultraconic Case Cleaner 2.

Kunder som köpt denna produkten har även köpt
  • från 99 SEK
  • 795 SEK
  • Andra produkter från samma varumärke