Hem » Vapen » Vapenpaket » Vapenpaket Sako 90 Hunter

Vapenpaket Sako 90 Hunter

Ej prissatt

Omdömen

Ställ en fråga om produkten

Produktbeskrivning

Vapenpaket Sako 90 Hunter - Kite Optics B6 2-12x50 - RCC Ljuddämpare

Vapenpaket Sako 90 Hunter är ett paket designat för ergonomi och precision. Kikarsiktet är lätt och intuitivt med naturlig färgåtergivning. Ljuddämparen är effektiv och lätt.

Vapen

Sako 90 Hunter är en uppdaterad version av Sakos klassika repeterstudsare. Designade för optimal balans med precision och följsam bolt action. Ergonomisk stock i utvald valnöt och kombinerad med antingen blånerade eller rostfria metalldelar. Modellen har ett 17mm rakt spår på ovansidan för optikmontage.

Multijusterbar avtryckare i fem lägen från 1-2kg med låstid på ca 1,3 milli-sekunder. Trelägessäkring som blockerar slagstift, avtryckare och slutstycke samt fjäderbelastade utstötare i slutstyckhuvudet. Kallhamrad pipa. Kryssmagasin med säker magasinlåsning.

Kikarsikte

Kite Optics B6 2-12X50I bygger på principerna om raffinerad design och tillförlitlighet. Den mångsidiga 2-12x50 är behandlat med KITE OPTICS MHR Advance-beläggningar som ger en helt naturlig färgåtergivning och 88 % ljustransmission. Optimal prestanda, även under de mörkaste förhållandena.
B6 uppfyller höga förväntningar.

Optiskt system med HD-objektiv med vidvinkel
Tunn 4Ai-retikel
Precisionsbearbetat aluminiumrör i 1 stycke
Noggrann och solid justeringsmekanism
Kvävefylld, vattentät
KITE MHR ADVANCE-beläggning
KITE PERMARESIST-beläggning.

Ljuddämpare

RCC är en lätt och effektiv ljuddämpare som passar både hundförare och passkytt. Trots sin lätta vikt så dämpar den mycket bra och gör ett utmärkt jobb till ett bra pris.
- Diameter: 45mm
- Förlänger: 120mm
- Bygger bakåt: 80mm
- Vikt: 325g

KONTAKTA OSS FÖR BÄSTA PRIS

Kontakt

Har du några frågor så kan du kontakta oss på mail eller telefon - info@fritidvildmark.se - 0911-34203

Notera - Kaliberval

När du slutför ditt köp över vår hemsida så ringer vi upp dig inom kort och hjälper dig med licensansökan, så fort tiden finns tilllgänglig för oss.

I samtalet väljer vi tillsammans vilken kaliber vi ska söka licens på, efter ditt önskemål: 6,5x55, .270 Win, .308 Win, .30-06, 8x57 JS, 9,3x62.