Hem » Vapen » Vapenpaket » Vapenpaket Sako 90 Quest

Vapenpaket Sako 90 Quest

Ej prissatt

Omdömen

Ställ en fråga om produkten

Produktbeskrivning

Vapenpaket Sako 90 Quest - Kahles Helia 5 2-12x50i - Freyr & Devik 3D 131

Vapenpaket Sako 90 Quest är ett kompromisslöst och stryktåligt paket med kristallklar optik och ultralätt ljuddämpare. Kontakta Fritid & Vildmark för bästa pris.

Vapen

Sako 90 Quest är en efterföljare till Sako 85 Carbonwolf som satte ny standard för jaktvapen. Kompromisslös design med rekyldämpande RTM-kolfiberkolv med justerbar kolvkam och längdjustering med lättåtkomliga tryckknappar. Finjusterad kolvutformning med sträv ytbehandling för ett bra och säkert grepp.

Cerakotebehandlade rostfria metalldelar som ger långvarig beständighet. Modellen har picatinnyklackar på ovansida för stabilt optikmontage. Multijusterbar avtryckare i fem lägen från 1-2kg med låstid på ca 1,3 milli-sekunder. Trelägessäkring som blockerar slagstift, avtryckare och slutstycke samt fjäderbelastade utstötare i slutstyckhuvudet. Kallhamrad flutad pipa. Kryssmagasin med säker magasinlåsning. Gängad 5/8x24

Kikarsikte

Helia 5 2-10x50I är ett belyst och ljusstarkt kikarsikte för alla jaktformer. Tack vare sin förstoringsväxel kan den användas på pass och skjuta på drev med 2x förstoring och pyrscha rådjur eller jaga toppfågel.
Oavsett jaktform så levererar helia 5 kristallklara bilder.

Ljuddämpare

Freyr & Devik 3D 131 är en ultralätt ljuddämpare med patentsökt teknologi där kärnan är av 3D-designade bafflar i grade 5-titanium och en utsida av hårdanodiserad flygaluminiumlegering.
- Förlänger pipan: 119mm

KONTAKTA OSS FÖR BÄSTA PRIS

Notera - Kaliberval

När du slutför ditt köp över vår hemsida så ringer vi upp dig inom kort och hjälper dig med licensansökan, så fort tiden finns tilllgänglig för oss.

I samtalet väljer vi tillsammans vilken kaliber vi ska söka licens på, efter ditt önskemål: 6,5x55, .270 Win, .308 Win, .30-06, 8x57 JS, 9,3x62.