Hem » Ammunition » BioAmmo Blue Extreme Alloy 12/28g/us3

Beskrivning

BioAmmo Blue Extreme Alloy 12/28g/us3

BioAmmo Blue Extreme Alloy 12/28g/us3 är en populär hagelpatron speciellt utformade för att ersätta de hagelpatroner med bly- och stål.

En patron med hög hastighet, densitet och styrka nästan likvärdigt med bly och fungerar bra för både miljön och skytten.

  • Zink, Tenn, Aluminium, Bismuth
  • Utgångshastighet: 420m/s

Perfekta för småviltsjakt eftersom det speciella legeringsskottet har liknande mjukhet som bly och deformeras något vid träff, vilket effektivt fäller bytet.

De kan även användas med vilken nitro-bevisad pipa som helst (som är provad) och med rätt patronlängd, samt med vilken choke som helst.

Detta är särskilt goda nyheter för ägare av äldre vapen som inte längre använder bly och inte kan använda hagelpatroner med stål.

Dessa hagel studsar inte heller vilket lämpar sig även för jakt med hund.

BioAmmo Blue Extreme Alloy 12/28g/us3

295 SEK

Beställningsformulär - ammunition - OBS FRI FRAKT GÄLLER EJ AMMUNITION

(OBS - När du bifogar bild på din licens se till att filstorleken inte är större än 2MB) OBS: p.g.a. högt tryck upplever vi tekniska problem med formuläret. Mejla gärna direkt till joakim@fritidvildmark.se och gör din order. Fraktvillkor Ammunition - Vikt inklusive emballage. 0-1kg 220kr - 1-3kg 250kr - 3-10kg 290kr - 10-20kg 370kr - Order över 20kg enligt offert - Tack för att du väljer Fritid & Vildmark
Andra produkter från samma varumärke
  • från 149 SEK