Hem » Jakt » Optik » Kikarsikten » Swarovski Z6I 2,5-15x56 L 4A-I

Swarovski Z6I 2,5-15x56 L 4A-I

30200 SEK

Omdömen

Ställ en fråga om produkten

Produktbeskrivning

Swarovski Z6I 2,5-15x56 L 4A-I

Swarovski Z6/Z6i 2'a Generationen.Baserat på våra erfarenheter av 6x zoom under de senaste 5 åren och via en stor mängd omdömen från jägare världen över, så har Swarovski ytterligare förbättrat modellerna Z6 och Z6i och släpper nu sin nya serie Z6 2:a Generationens kikarsikten. Vårt utvecklingsteam har med framgång ytterligare förbättrat de unika aspekterna av originalmodellen med 6x zoom och gör att dessa sikten nu ännu bättre svarar emot vad våra kunder efterfrågar.

Teknisk perfektion med en ny elegant, slimmad design. Belysningsmodulens placering och utformning har förbättrats och ligger nu i linje med siktet i övrigt, den är smalare och mer kompakt. Tack vare SWAROLIGHT teknologin använder sig siktet av en 'tilt sensor' för att detektera om vapnet hålls i skjutläge eller om det vilar på sidan, belysningen tänds när vapnet hålls i en vinkel som är max 30°, detta sparar tid, ork och batteri. Ytterligare en förbättring är dag/natt sensorn som förhindrar att belysningen slås på oavsiktligt.

Exceptionell optik för det viktiga ögonblicket. Swarovski Z6 2'a Generationen levererar knivskarp optik, med absolut skärpa ända ut i kanterna. Högkontrastoptiken visar sina fördelar i gryning och skymning. Högförstorande sikten (mer än 15x) har också HD optik för att garantera precisa skott också på extrema avstånd. SWAROCLEAN ytbehandling som för första gången applicerats på Swarovski kikarsikten gör det lättare att torka bort fuktmärken, smuts, damm, olja eller andra orenheter tack vare sina 'non-stick' egenskaper.

Z6 2'a Generationen har också förbättringar för ballistik- och parallaxrattar som gör det ännu lättare och snabbare att ställa in vapnet för varierande avstånd. Parallaxratten har nu en 100 meters markering, vilket gör den lätt att justera även vid lågljus. För sikten med BT (Ballistik Turret) ballistik ratt så har Swarovski utvecklat en ny låsmekanism vid basen av ratten som förhindrar att den oavsiktligt rubbas eller justeras - detta garanterar att ballistik ratten endast roterar när du justerar den.

Swarovski Optik ballistic turret (BT) ger dig möjlighet att skjuta in vapnet på flera olika avstånd och med en lätt justering av ratten ställa in ett nytt skjutavstånd. Enkelt, exakt och praktiskt! Skjutavstånden går att byta ut när som helst, Swarovski's eget ballistikprogram räknar snabbt ut antalet klick ratten behöver vridas för att kompensera för ett visst avstånd.

Egenskaper:
50% bredare synfält, hitta målet snabbare och enklare
50% större förstoringsspann - Mer flexibilitet
Minskade reflektioner med 'Swarotop'
Mikrostruktur design invändigt för att förhindra reflektioner
Centrerat riktmedel i andra planet, ej medförstorande
Mer strömlinjeformad design av belysningsmodulen
Förbättrad dag/natt switch som förhindrar oavsiktlig påslagning
Förbättrad kontroll av ljusstyrka - 64 olika nivåer!
Minnesfunktion med två minnessceller, en för dag och en för natt
SWAROLIGHT ger automatisk batteribesparing av belysning
SWAROCLEAN ytbehandling gör det lättare att rengöra linserna
HD optik med flouridlinser för naturlig färgåtergivning
Upplösning och kontrast i världsklass

Webbvara Leveranstid 7-10 Dagar
För andra riktmedel eller frågor kontakta oss.

Andra produkter från samma varumärke
  • 5200 SEK
  • Swarovski
    48600 SEK
  • 710 SEK