Aclima

Top of the line underställ i ull och hårdtestade av jägare och vildmarksmänniskor världen över.

Aclima AS har varit i familjen Johansens ägo sedan 1939. I tre generationer har vi varit en viktig och kompetent norsk textilproducent. Den erfarenhet och kunskap som vi har byggt upp under flera generationer är ovärderlig för vårt arbete med att hålla människor varma och torra. Vårt speciella klimat innebär en del utmaningar som vi känner att vi löser på bästa möjliga sätt. Vårt fokus spänner sig från barn i förskola till flamhämmande och isolerande underställ till Försvaret.

Ullspecialisten: Vår vision är att få fler att trivas utomhus - Göra det behagligt att vara ute! Detta realiseras genom vår affärsidé; «Aclima ska kombinera kunskap om marknadens behov, fibersammansättning, stickning och design för att utveckla och sälja funktionella underställ för utomhusbruk». Aclima har specialiserat sig på ullunderställ. Merinoull ger bästa komfort i de flesta väder -och temperaturförhållanden och för de flesta aktiviteter. Som ni kanske redan vet har ull en unik förmåga att hålla dig varm även om du blir blöt. Med vårt produktsortiment har vi skapat bekväma och hållbara produkter som ger den bästa andningsförmåga. Funktion har alltid varit första prioritet för oss, men vi är också intresserade av din upplevelse när du använder dem, om du gillar designen eller har några andra förslag till oss så att vi kan bli ännu bättre.
Aclima håller till på Krøderen, Buskerud precis brevid Norefjell. Detta är ett fantastiskt område för produktutveckling och för att testa våra produkter sommar som vinter.

Aclima-kollektionen täcker utomhusaktiviteter för hela året med underställ, mellanlager, strumpor och mössor så att du och din familj ska ha det bra när ni är ute.



  • 495 SEK
  • 1995 SEK
  • från 279 SEK
  • 320 SEK
  • Totalt 58 poster
    Sida 1 av 2
    1 2