Hem » Jakt » Hundpejl » Garmin Alpha LTE Hundpejl

Garmin Alpha LTE Hundpejl

3749 SEK
Lagerstatus: I lager

Omdömen

Ställ en fråga om produkten

Produktbeskrivning

Garmin Alpha LTE Hundpejl

Garmin Alpha LTE Hundpejl är en hundpejl Garmin tagit fram för jakt. Hundpejlej är kompatibel med smartphone och används med appen Alpha.
Använd LTE-mobilteknologi för att följa din hunds rörelser via din kompatibla handhållna Alpha eller smartphone med denna robusta hundpejl (abonnemang krävs) som enkelt fästs på din hunds halsband.

LTE-TEKNIK

Spåra din hund med LTE-mobilteknologi som ger utökad täckning och längre räckvidd.

ANSLUT TILL ALPHA-APPEN

Anslut till Alpha-appen på din kompatibla smartphone för att få realtidsplaceringen av din hund. Använd appen för navigering, markering av platser och spårning av vilt med hjälp av integrerade kartor.

GARMIN-EKOSYSTEM

Koppla samman din telefon med handenheter och hundhalsband från Garmin (säljs separat) för en komplett hundspårningsupplevelse med LTE- och VHF-signaler. Smart växlingsteknologi automatiskt byter mellan LTE- och VHF-spårning för bästa möjliga signal på din Garmin-handenhet.

MULTI-GNSS

Få exakt information om din hunds position med multi-GNSS, vilket använder flera satellitsystem för att förbättra mottagningen även i krävande terräng.

DESIGNAD FÖR JAKT

Upplev upp till 18 timmars batteritid med dynamisk spårning på en GPS-hundpejl som är konstruerad för att klara tuffa förhållanden under jakten.

LED-LJUS

Hitta din hund enkelt, även i mörka förhållanden, med den stora och mångfärgade LED-lampan på enheten. Lampan finns i gult, magenta, cyan, vitt, grönt, rött eller blått för ökad synlighet.

Andra varor från samma fabrikat
  • 4299 SEK