Hem » Jakt » Optik » Kikarsikten » Swarovski Z6i 1.7-10x42 4A-I

Swarovski Z6i 1.7-10x42 4A-I

23400 SEK

Omdömen

Ställ en fråga om produkten

Produktbeskrivning

Swarovski Z6/Z6i 2'a Generationen. Baserat på våra erfarenheter av 6x zoom under de senaste 5 åren och via en stor mängd omdömen från jägare världen över, så har Swarovski ytterligare förbättrat modellerna Z6 och Z6i och släpper nu sin nya serie Z6 2:a Generationens kikarsikten. Vårt utvecklingsteam har med framgång ytterligare förbättrat de unika aspekterna av originalmodellen med 6x zoom och gör att dessa sikten nu ännu bättre svarar emot vad våra kunder efterfrågar.

Teknisk perfektion med en ny elegant, slimmad design. Belysningsmodulens placering och utformning har förbättrats och ligger nu i linje med siktet i övrigt, den är smalare och mer kompakt. Tack vare SWAROLIGHT teknologin använder sig siktet av en 'tilt sensor' för att detektera om vapnet hålls i skjutläge eller om det vilar på sidan, belysningen tänds när vapnet hålls i en vinkel som är max 30°, detta sparar tid, ork och batteri. Ytterligare en förbättring är dag/natt sensorn som förhindrar att belysningen slås på oavsiktligt.

Exceptionell optik för det viktiga ögonblicket. Swarovski Z6 2'a Generationen levererar knivskarp optik, med absolut skärpa ända ut i kanterna. Högkontrastoptiken visar sina fördelar i gryning och skymning. Högförstorande sikten (mer än 15x) har också HD optik för att garantera precisa skott också på extrema avstånd. SWAROCLEAN ytbehandling som för första gången applicerats på Swarovski kikarsikten gör det lättare att torka bort fuktmärken, smuts, damm, olja eller andra orenheter tack vare sina 'non-stick' egenskaper.

Egenskaper
50% bredare synfält, hitta målet snabbare och enklare
50% större förstoringsspann - Mer flexibilitet
Minskade reflektioner med 'Swarotop'
Mikrostruktur design invändigt för att förhindra reflektioner
Centrerat riktmedel i andra planet, ej medförstorande
Mer strömlinjeformad design av belysningsmodulen
Förbättrad dag/natt switch som förhindrar oavsiktlig påslagning
Förbättrad kontroll av ljusstyrka - 64 olika nivåer!
Minnesfunktion med två minnessceller, en för dag och en för natt
SWAROLIGHT ger automatisk batteribesparing av belysning
SWAROCLEAN ytbehandling gör det lättare att rengöra linserna
Upplösning och kontrast i världsklassLeveranstid 7-10 Dagar

Webbvara leveranstid 7-10 dagar

För andra riktmedel kontakta oss

 

Andra produkter från samma varumärke
  • 5200 SEK
  • Swarovski
    48600 SEK
  • 710 SEK