Hem » Vildmark » Myggor » ThermaCELL Backpacker

ThermaCELL Backpacker

Välj tillval till din produkt

(LÄGG TILL GAS)

(LÄGG TILL GAS)

  • Vald Välj

    Primus Power Gas 230g

    + 49 SEK (Ord. Pris 79 SEK)
Rensa mitt val
(LÄGG TILL REFILL)

(LÄGG TILL REFILL)

  • Vald Välj

    ThermaCELL Backpacker Refill 24h

    + 139 SEK (Ord. Pris 169 SEK)
  • Vald Välj

    ThermaCELL Backpacker Refill 48h

    + 259 SEK (Ord. Pris 289 SEK)
Rensa mitt val
679 SEK

ThermaCELL Backpacker

Thermacell Backpacker är ett portabelt myggskydd som används ihop med vanlig friluftsgas med standardgänga.

Thermacell Backpacker är liten, smidig och enkel att ta med på vandringen eller ställa upp på bordet på altanen. Backpacker gängas fast direkt på gasflaskan och fungerar med all friluftsgas med vanlig standardgänga (7/16) från t ex Primus, Optimus, MSR mfl. Myggskyddet har inbyggd piezotändare.

OBS! Gas ingår ej utan köps separat. Finns hos de flesta välsorterade järnhandlare, bensinmackar och friluftsbutiker.

Effekt: Upp till 90 timmar på en 100 grams gasbehållare, upp till 180 h på en 230 grams och upp till 360 timmar på en 450 grams behållare.

Vikt: 114 gram

Mått: 97x50x67 mm

Backpacker levereras med: med vattenavvisande nylonpåse och 3 st mattor med myggmedel som ger 12 timmars skydd och därefter finns refill-förpackningar på 24 eller 48 timmar att köpa till.

Thermacell® Myggskydd är en portabel och lättanvänd refillprodukt för utomhusbruk som ger ett mycket effektivt skydd mot mygg.

Ljudlöst och luktfritt utsöndrar apparaten ett myggmedel som skapar en skyddszon på 20m² med upp till 98% skydd. Passar perfekt på terrassen där hemma, såväl som vid camping, jakt, fiske, båtliv etc. Du slipper otrevliga dofter, rökelser, myggmedel eller kemikalier på din hud, men framför allt - du slipper myggen!

Thermacell Myggskydd är det perfekta skyddet när du för stunden inte vill bli biten av de små marodörerna. Tekniken bygger på att en matta med myggskyddsmedel värms upp. Myggmedel som doftar svagt runt apparaten och skapar en skyddande zon på ca 20m².

Inom zonen blir det i princip myggfritt. Blodsugare som ändå letar sig in är dock bedövade i förmågan att navigera ner till skinn, så inte ens dessa sticker dig. Många som använt Thermacell Myggskydd blir helt förvånade.

Det blir som om du sitter i en osynlig glasbubbla. Utanför bubblan svärmar det av mygg. Innanför är du i säkerhet. Folk som använt den glömmer för stunden av att myggen finns.

Varje Thermacell Myggskydd levereras med 12 timmars skydd. Därefter kan du köpa till refill. Thermacell passar över allt där du har myggproblem.

 

Kunder som köpt denna vara har även köpt

  • 289 SEK
  • Andra varor från samma fabrikat

  • 209 SEK
  • 289 SEK
  • 169 SEK
  • 459 SEK