Hem » Vapen » Vapenpaket » Vapenpaket Tikka T3x Save

Vapenpaket Tikka T3x Save

Kaliber

Välj tillval till din produkt

PLUS-PAKET

PLUS-PAKET

+ Extra 5-skottsmagasin
+ Kikarfäste inkl. picatinnyskena anpassat för rödpunktssikte

  • Vald Välj

    Pluspaket Tikka - Magasin Kikarfäste Picatinnysk

    + 1495 SEK (Ord. Pris 2738 SEK)
Rensa mitt val
1+ 19495 SEK Ord. Pris (27684 SEK)
1+ 19495 SEK Ord. Pris (27684 SEK)
1+ 19495 SEK Ord. Pris (27684 SEK)
1+ 19495 SEK Ord. Pris (27684 SEK)

Vapenpaket Tikka Save består av - TIKKA T3X ADJ - Optic Science 2,5-10x50 - RCC Ljuddämpare

Vapen: TIKKA T3X ADJ

Vapnet är justerbart både i längd och höjd och passar utmärkt för den som vill använda samma vapen oavsett jaktform eller årstid. I och med att man enkelt och att man kan justera både kolvkam och längden (längre med 4 mm mellanläggsbrickor) på vapnet är det lätt att få ett vapen som passar vid jakt med olika typer av optik.

Med ett skuminlägg har syntetkolvarna fått mindre resonanseffekt och du kan ta dig fram tystare i skogen. T3x med syntetkolv har utbytbara pistolgrepp med två olika vinklar. Ett öppnare och ett brantare med lite mer handutfyllnad. Kolven ger även möjlighet att sätta på eller ta av en bredare framstock. Det brantare pistolgreppet och bredare förstock är tillval. Syntetkolvarna på T3x har nya greppytor med assymetriskt mönster som skapar en bättre greppkänsla. Tikka T3X är byggd på T3-lådan med två låsklackar. Slutstycket är i rostfritt stål och har fjäderbelastad utkastare som man enkelt kan plocka isär för rengöring och vård, T3x har en djupare och längre utkastarport för ett förbättrat utkast, och gör det även enklare att skottvis toppmata bössan.

Avtryckaren är justerbar från 1 till 2 kilo. Säkringen är av tvåstegstyp och låser både avtryckare och slutstycke. T3x har en ny bakkappa som tack vare de integrerade luftfickorna ger en bättre rekylupptagning. T3x slutstyckshylsa tillverkas i metall och ger ett bättre skydd för bakre delen av slutstycket och slagstift. Ovansidan av lådan har fått ytterligare infästningspunkter för montage av picatinnyskenor. Den har också rensats från de tidigare spåren så nu är det en mer hållbar design som dessutom är mer estetiskt tilltalande. Vapnet finns i de flesta svenska jaktkalibrar, och även i vänsterutförande - Kontakta oss i så fall på info@fritidvildmark.se

Ljuddämpare: RCC Nordhunt

RCC Nordhunt

Trots sin lätta vikt så dämpar den mycket bra och gör ett utmärkt jobb till ett bra pris.

Diameter: 45mm
Förlänger: 120mm
Bygger bakåt: 80mm

Vikt: 325g

Kikarsikte

Optic Science Muflon 2,5-10x50 IR Red Line är ett allroundsikte till de flesta jaktformer. Kikaren är producerad i högkvalitativt aluminium och har en fantastisk finish och optiska egenskaper. Belyst riktmedel, enkel justering av dioptri och zoomgrad i ett kompakt format.

Kontakt

Har du några frågor så kan du kontakta oss på mail eller telefon - info@fritidvildmark.se - 0911-34203

Notera - Licens
Efter du lagt din order kommer vi att kontakta dig och hjälpa till med ansökan om vapenlicens. Detta är ett licenspliktigt vapen / en licenspliktig vapendel och för att inneha licens för jaktvapen krävs jägarexamen och vanligtvis att du fyllt 18år.

Andra varor från samma fabrikat