Hem » Vapen » Vapenpaket Tikka T3x Start

Vapenpaket Tikka T3x Start

Kaliber

Välj tillval till din produkt

PLUS-PAKET

PLUS-PAKET

  • Vald Välj

    Pluspaket Tikka - Magasin Kikarfäste Picatinnysk

    + 1295 SEK (Ord. Pris 2695 SEK)
Rensa mitt val
1+ 19900 SEK Ord. Pris (28779 SEK)
1+ 19900 SEK Ord. Pris (28779 SEK)
1+ 19900 SEK Ord. Pris (28779 SEK)
1+ 19900 SEK Ord. Pris (28779 SEK)

Vapenpaket Tikka Start består av - TIKKA T3X ADJ - NH Vertical T6 2-12x50 - RCC Ljuddämpare

Paketpris 19.900:- Ref. pris 28.799:-

Vapen: TIKKA T3X ADJ

Vapnet är justerbart både i längd och höjd och passar utmärkt för den som vill använda samma vapen oavsett jaktform eller årstid. I och med att man enkelt och att man kan justera både kolvkam och längden (längre med 4 mm mellanläggsbrickor) på vapnet är det lätt att få ett vapen som passar vid jakt med olika typer av optik.

Med ett skuminlägg har syntetkolvarna fått mindre resonanseffekt och du kan ta dig fram tystare i skogen. T3x med syntetkolv har utbytbara pistolgrepp med två olika vinklar. Ett öppnare och ett brantare med lite mer handutfyllnad. Kolven ger även möjlighet att sätta på eller ta av en bredare framstock. Det brantare pistolgreppet och bredare förstock är tillval. Syntetkolvarna på T3x har nya greppytor med assymetriskt mönster som skapar en bättre greppkänsla. Tikka T3X är byggd på T3-lådan med två låsklackar. Slutstycket är i rostfritt stål och har fjäderbelastad utkastare som man enkelt kan plocka isär för rengöring och vård, T3x har en djupare och längre utkastarport för ett förbättrat utkast, och gör det även enklare att skottvis toppmata bössan.

Avtryckaren är justerbar från 1 till 2 kilo. Säkringen är av tvåstegstyp och låser både avtryckare och slutstycke. T3x har en ny bakkappa som tack vare de integrerade luftfickorna ger en bättre rekylupptagning. T3x slutstyckshylsa tillverkas i metall och ger ett bättre skydd för bakre delen av slutstycket och slagstift. Ovansidan av lådan har fått ytterligare infästningspunkter för montage av picatinnyskenor. Den har också rensats från de tidigare spåren så nu är det en mer hållbar design som dessutom är mer estetiskt tilltalande. Vapnet finns i de flesta svenska jaktkalibrar, och även i vänsterutförande - Kontakta oss i så fall på info@fritidvildmark.se

Ljuddämpare: RCC Nordhunt

RCC Nordhunt

Trots sin lätta vikt så dämpar den mycket bra och gör ett utmärkt jobb till ett bra pris.

Diameter: 45mm
Förlänger: 120mm
Bygger bakåt: 80mm

Vikt: 325g

Kikarsikte: NH Vertical T6 2-12x50

Robust och stötsäkert kikarsikte med 6X
förstoring och optimal ljusöverföring för
jakt under dag och skymning. Alla linser
är fullt flerskiktsbehandlade (FMC).
100% vattentät, 100% dimtät. Perfekt
för jakt under krävande förhållanden.

Kontakt

Har du några frågor så kan du kontakta oss på mail eller telefon - info@fritidvildmark.se - 0911-34203

Notera - Kulgevär och Ljuddämpare
Detta är ett licenspliktigt vapen / en licenspliktig vapendel och efter du lagt din order kommer vi att kontakta dig och hjälpa till med ansökan om vapenlicens. För att inneha licens för jaktvapen krävs jägarexamen och vanligtvis att du fyllt 18år.

Kunder som köpt denna vara har även köpt

  • 3195 SEK