Aktuella Jägarexamenskurser.

Intensivkurs Teori

Teori 2 heldagar (Lördag & Söndag). Tid för hemsstudieuppgifter som förberedelser inför intensivkurs tillkommer. OBS! Egna studier inför intensivkurs är en viktig del. Instuderingsmaterial delas ut innan kursstart.
Vi erbjuder tillfällen för övningsskytte även under vinterhalvåret då i vår skjutbiograf. Under vår, sommar och höst är vi på skjutbanorna. Vi har egna skickliga skjutinstruktörer och samarbeten med andra skjutinstruktörer.

För anmälan tryck på datum.

Intensivkurs Teori
3-4 Feb
3-4 Mars
7-8 April

Intensivkurs Teori och Skytte

Intensivkurs Teori samt Praktik: (Torsdag-Söndag)
Genomförs i våra lokaler med start kl 14.00 på Torsdag och avslutas under Söndagen med praktiska prov. (Måndag avsätts som extra provdag vid behov)Torsdagen är i huvudsak praktiska moment i vår skjutbiograf. Övriga dagar varvas med teori och praktik.

Kursinnehåll/Avgift: Med boende på Piteå Stadshotell inkl frukost och middag 7800:-(inkl moms) utan boende 6000:-(inkl moms). * Boende( inkl frukost & middag), lunch, kurslitteratur, instuderingsfrågor, lån av vapen, ammunition, försäkring, instruktörer och unika erbjudanden.* Boende för de som väljer detta sker på Piteå Stadshotel(som del i ett dubbelrum) Enkelrum möjligt mot tillägg. Vi rekommenderar att bo kvar då det kan bli långa intensiva dagar. På hotellet kommer frukost och middag att serveras. Luncherna serveras i anslutning till utbildningsplatserna.
Antalet deltagare är begränsat vid varje kurstillfälle. Vid anmälan betalas en bokningsavgift på 2000:- då kurslitteratur, instuderingsfrågor mm delas ut. Resterande betalas vid kursstart.

För anmälan tryck på datum.

Intensivkurs 10-13 Maj 2018

Intensivkurs 14-17 Juni 2018

Intensivkurs 9-12 Augusti 2018

Teoriutbildningen

Grundkurs med veckoträffar, Intensivutbildning med två heldagar och Distansutbildning med stöd av dator. Med utgångspunkt i våra färdiga paket kan utbildningen anpassas efter dina/era önskemål och man kan själv bestämma i vilket tempo man vill genomföra kursen. Utbildningsmaterial som förberedelser inför de olika kursalternativen delas ut innan kurstart och för distansstudier finns det upplagt på vår hemsida och blir tillgängligt vid kursstart. Priser för Jägarexamenkurs är beroende av upplägg. Sänd din intresseanmälan till oss. Vi begränsar oss normalt till 8-12 elever pers kurs. Kurserna startar efterhand vi får in antalet.

Grundkurs: 8-12 träffar á 2-2,5 h. Egen tid för hemstudieuppgifter och förberedelser tillkommer.

För anmälan tryck på datum.

Grundkurs med start 5 Mars

 

SKYTTE SKJUTBIOGRAF JÄGAREXAMEN 2018

Praktisk grundträning för er som tänkt ta jägarexamen eller har en påbörjad jägarexamenutbildning.

Varje Måndag i Januari & Februari

Tider: 17-18, 18-19 & 19-20
OBS bokning krävs

Pris: 200:-/timme (max 4 skyttar/timme)
Priset är inklusive ammunition, vapen och instruktör.

Bokning sker via mejl skjutbio@fritidvildmark.se, ring 0911-34203 eller kom in i butik.