Intensivkurs Teori samt Praktik:

Genomförs i våra lokaler med start kl 14.00 på Torsdag och avslutas under Söndagen med praktiska prov. Torsdagen är i huvudsak praktiska moment i vår skjutbiograf. Övriga dagar varvas med teori och praktik.

Kursinnehåll/Avgift: Med boende på Piteå Stadshotell inkl frukost och middag 7800:-(inkl moms) utan boende 6000:-(inkl moms). * Boende( inkl frukost & middag), lunch, kurslitteratur, instuderingsfrågor, lån av vapen, ammunition, försäkring, instruktörer och unika erbjudanden.* Boende för de som väljer detta sker på Piteå Stadshotel(som del i ett dubbelrum) Enkelrum möjligt mot tillägg. Vi rekommenderar att bo kvar då det kan bli långa intensiva dagar. På hotellet kommer frukost och middag att serveras. Luncherna serveras i anslutning till utbildningsplatserna.

Antalet deltagare är begränsat vid varje kurstillfälle. Vid anmälan betalas en bokningsavgift på 2000:- då kurslitteratur, instuderingsfrågor mm delas ut. Resterande betalas vid kursstart.

Tryck på datum för att boka
10-13 Maj 2018
14-17 Juni 2018
9-12 Aug 2018


Teoriutbildning

Genomförs som Grundkurs med veckoträffar eller intensivutbildning med två heldagar.
Utbildningsmaterial som förberedelser inför de olika kursalternativen delas ut innan kurstart.

Grundkurs: 7 träffar á 2-2,5 h. Egen tid för hemstudieuppgifter och förberedelser tillkommer.

Intensivkurs: Teori 2 heldagar, Tid för hemsstudieuppgifter som förberedelser inför intensivkurs tillkommer. OBS! egna studier inför intensivkurs är en viktig del. Instuderingsmaterial delas ut innan kursstart.

När du går vår Grundkurs och Intensivkurs i teori och som bedrivs i våra lokaler ingår praktik med skytte i vår skjutbiograf och normalt även genomgång av de praktiska momenten i Jägarexamen.Den fortsatta praktiska utbildning/skjutning ordnas under vår, sommar och höst när skjutbanorna är öppna. Vi har egna skickliga skjutinstruktörer och samarbeten med andra skjutinstruktörer.

Tryck på datum för att boka
Grundkurs Start 31okt
Intensivkurs Teori
13-14 Jan
3-4 Feb
3-4 Mars
7-8 April