Hem » Jakt » Vapenvård » Ballistol Universal Olja Spray 200ml

Ballistol Universal Olja Spray 200ml

129 SEK

Ballistols Universal olja funkar verkligen för allt och används flitigt i våran vapenverkstad

Bilvård
För alu och kromdetaljer, oljebeständiga gummidetaljer och plaster. Kan med fördel användas på instrumentpanelen. Idealisk för smörjning av lå och gångjärn. Förhindrar fastfrysning av lås och gummidetaljer vintertid. Funker lika bra för motorcykel och cykel.

Lädervård
Mjukgör torrt och sprött läder. Skyddar mot vatten och mögel. Desinficerande och ger en sidenmatt glans. Den perfekta oljan för möbler, stövlar, sadlar,träns och jackor. Ej lämplig på viltläder. Ljust läder mörknar en aning.

Hushåll
Smörjer lås och gångjärn. Skyddar mot rost och rengör aluminium, rostfritt stål, trä och plastdetaljer. Skyddar trä och ger ett sidenmatt skimmer. Lämpligt mot vattenfläckar på möbler.

Trägård
Vårdar trägårdsredskap så som gräsklippare, saxar och mycket annat utan att påverka vår miljö.

Industri och hantverk
För vård av maskiner och verktyg. Även lämpligt inom livsmedelsindustrin. Lämplig mot fastrostade skruvar och skyddande av stålytor. Ballistol neutraliserar handsvett och skyddar mot rost och oxider

Djurvård
Är desinficerande. Lämplig för rengörning av ytteröra på hund även vård av tassar och liggsår. Hos häst används det för vård av man, svans och hovar.

Vapenvård
Skyddar mot rost, smörjer och rengör. Avlägsnar avlagringar av såväl krut, bly, koppar och tombakavlagringar. Torkar ej och tränger in löser upp gamla oljor. Rengör och skyddar stockträ och läderdetaljer.Kunder som köpt denna vara har även köpt

  • 139 SEK
  • 169 SEK
  • Andra varor från samma fabrikat

  • 95 SEK
  • 169 SEK